China LBZ-LH otomatis Direct Paper Lengan mbentuk & Wrapping Machine pabrik lan manufaktur | Luzhou

LBZ-LH otomatis Direct Paper Lengan mbentuk & Wrapping Machine

Short Description:

Brief Tepangaken: Kanggo requirement pelanggan, nalika ngombe panas banyu, warung, lan mie panas ,,,, mung siji tembok cangkir kertas / cacah dadi panas banget, inorder kanggo nyegah tangan Milanipun dening panas ombenan, kita wis kantong a (metu jas / jaket) liwat utama tuwung / mangkok. Tegese kalih tembok (lapisan) tuwung / mangkok. Model LBZ-LH otomatis Direct Paper Lengan mbentuk & Wrapping Machine iku sawijining aksesoris kanggo mesin kertas tuwung / mangkok. Iku seneng majeng teknologi lan desain cukup, lan nduweni fungsi saka autom ...


Detail produk

Tags Product

LBZ-LH otomatis Direct Paper Lengan mbentuk & Wrapping Machine

Brief Tepangaken:

Sarat pelanggan, nalika ngombe panas banyu, warung, lan mie panas ,,,, mung siji tembok cangkir kertas / cacah dadi panas banget, inorder kanggo nyegah tangan Milanipun dening panas ombenan, kita wis kantong a (metu jas / jaket) liwat utama tuwung / mangkok. Tegese kalih tembok (lapisan) tuwung / mangkok.

Model LBZ-LH otomatis Direct Paper Lengan mbentuk & Wrapping Machine iku sawijining aksesoris kanggo mesin kertas tuwung / mangkok. Iku seneng majeng teknologi lan desain cukup, lan nduweni fungsi saka kertas-dipakani otomatis, sealing, alangan nguwatirake lan pancacahan.
Double wall cangkir kertas duwe loro lapisan (tembok), utama punika tuwung putih (Bowl), metu lapisan jaket karo printing.So kanggo gawé témbok pindho cangkir kertas kudu rong jinis mesin,
1.to nggawe tuwung utama, nggunakake LBZ-LA utawa LBZ-LB kertas tuwung mesin mbentuk,
2.to nggawe metu jaket, nggunakake LBZ-LH otomatis Direct Paper Lengan mbentuk & Wrapping machine,
metu kantong, duwe loro gaya,
A . Direct style : the out sleeve just direct agglutinating over the inner cup by mucilage(gluewater)……the samples show
B . Hollow style : the bottom of the sleeve layer folded, between the out jacket and the inner cup, there are space,that mean it is hollow……the samples show
To make the direct or hollow sleeve in the LBZ-LH Automatic Direct Paper Sleeve Forming & Wrapping Machine, there is a little different on the sleeve-bottom forming. To make the hollow style, the bottom of the out sleeve is folding/curling like the inner white-cup’s bottom.

Main Data Technical:

  • Cocog Paper ukuran Piala: Saka 6oz-20oz utawa 20oz-60oz
  • materi Row of njaba diinget: kertas plank Wite saka ngisor awu (karo printing Gamelan lan padhang)
  • produktivitas jatah: 40-50 PC saben menit
  • Total daya: 4 KW
  • sumber daya: 380 V, 220 V50 Hz, 60 Hz utawa needed
  • Kabèh bobot mesin: 850 kg
  • ukuran katon (L x W x H): 2450 x 1260 x 2000 mm

Specifiction:

  • kontrol otomatis adopts optically kontrol ngalih non-kontak, transducer Micro-kontrol, Langkah-kurang imbuhan kacepetan,
  • Sing metu-sisih Jacket (jas) sealing dening sistem ultrasonik
  • Feed cangkir utama (rampung) kanggo input, otomatis nresep tuwung utama kanggo metu kantong,
  • Auto masang kantong ing tuwung utama
  • Otomatis Agglutinate metu lapisan ing cangkir kertas karo mucilage,
  • Gampang ganti cetakan gawé macem-macem ukuran kertas cangkir jaket,
  • Gampang operasi dening operator (siji operator cukup),
  • gampang pangopènan karo biaya minimal,
  • biaya operasi Murah lan investasi kurang,
  • kompresor Air dibutuhake kanggo mesin tipe iki.

Double Walls Paper Cups Samples Tampilake: cangkir Paper karo kantong kebungkus

  • tembok kaping pindho cangkir kertas, Paper cangkir karo kantong
  • tembok kaping pindho cangkir kertas, kantong kebungkus ing cangkir kertas.
  • jinis Dirrect cangkir tembok kaping pindho kertas
  • Gambar ndhuwur nuduhake Dirrect kantong cangkir kebungkus
  • jinis kothong cangkir tembok kaping pindho kertas
  • Gambar ndhuwur nuduhake berongga kantong cangkir kebungkus
  • Corrugated_Paper_Cups
  • Corrugated_Paper_Cups1
  • Corrugated_Paper_Cups2
  • Corrugated_Paper_Cups3

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita