News

  • PE ditutupi Suppliers Paper In China ....

    PE ditutupi Suppliers Paper In China ....

    Offering Single PE and Double PE coated Paper:The Paper used for making paper cups(bowls,bucket) are PE Film Coated Paper.. Ningbo Haishu Maijili Paper Industry Trade Co., Ltd : supply single PE coated paper and double PE coated paper , and also offer the service of pre...
    Waca liyane
  • Metode Molds Exchange

    Metode Molds Exchange

    Exchanging Molds: Gampang exchanging cetakan kanggo gawé macem-macem ukuran cangkir kertas. Ing saben mesin, kita bakal nginstal siji ukuran jamur kanggo customer dibutuhake, yen pengin kanggo gawé liyane ukuran ing siji mesin, sampeyan kudu ngganti cetakan: A. exchanging kabeh bagean cetakan ': Nalika cangkir exchanging ...
    Waca liyane
  • Main Parts lan Molds ing mesin

    Main Parts lan Molds ing mesin

    Description : The following are the descriptions about the above image : "01" : the cup-fan-wall sheets input place , The Printed side under , "02" : the cup-side sealing head ( there are heater "02-2" and ultrasonic header "02-1") , ...
    Waca liyane
  • The mili Of mbentuk Paper Cups

    The mili Of mbentuk Paper Cups

    The Flow in Paper Cup/Bowl/Bucket Forming/Shaping Machines: Explain: From the above picture,you can learn that the flow of making paper cup/bowl/bucket are : Feed the pre-printed and pre-cutted cup-fan-wall sheet papet to the entrance ; The same time feed the rolling cup-bottom paper The cup-...
    Waca liyane
  • Kabèh Line [proses saka kertas mentahan kanggo rampung cangkir kertas]

    Kabèh Line [proses saka kertas mentahan kanggo rampung cangkir kertas]

    Whole Line/process from raw paper to finished paper Cups|Bowls|Buckets: Explain: From the above image,you can know that the whole line include the following process: 1.PE Coating : Use PE-Coating Machine Coating PE film on raw white paper; Coatin...
    Waca liyane
  • Terminologi Jeneng Nerangake

    Terminologi Jeneng Nerangake

    General Name: PE : Polyethylene , PE Coating Weight: 1square meter coated PE film weight, 12—20 gsm, PE Coated Paper Weight: 1square meter paper weight + PE Coating Weight , 150 gsm —-600gsm. Paper Cup Sizes: We call 9oz cups, 12oz cups, 16oz cups, 20oz cup(bowls),So the cup’s...
    Waca liyane
  • First Time Visit Pitulung

    First Time Visit Pitulung

    Informations about paper cup business invest : Are you NEW in paper cup business ? Please take your time to read the following informations : Before Paper Cup Business . You should Learn : ...
    Waca liyane
  • Paper Cups Lids (Cover) Suppliers Ing China

    Paper Cups Lids Supplier In China Offering Paper Cups Lids For Hot or Cold Drinks, Weini Enterprise is consist of Taizhou Weini Plastic & Mould Co., Ltd. and Shanghai Weini Industrial Co., Ltd., : offering paper cup cover, paper cups lids,Plastic Cups Lids ZIBO BAFANGYUANPACKAGING CO; LTD :...
    Waca liyane
  • Printing Mesin Suppliers Ing China

    Printing Machines / Offset printer, Flexo printer Printing Machinery Suppliers in China: Weifang Donghang Precision Machine Co., Ltd : offering many types offset printer and flexo printers, Fax: 86-536-8898707 Tel: 86-536-8898701,8898702,8898703,8898705,8898710 E-Mail: donghang@donghang.cn Bei...
    Waca liyane
  • Raw Info Material Paper ....

    Raw Materials (PE ditutupi informations Paper) kertas film Saring digunakake kanggo nggawe dishwares: iku tegese ing kertas PVC unpoisonous wis drenched ing lumahing siji sisih kertas utawa loro, bobot saka kertas film saring wis dianggep timbangen saka siji nutupi PVC ditambahaké 18 GSM pa ...
    Waca liyane
  • Mogok Equipment ...

    peralatan mogok lan sumber Iku telung prosedur apa sing paper cup, kertas bagean paling njero iki digawe saka bahan mentahan lan diproses (kertas) kanggo dagangan (mbentuk tuwung kertas, kertas bagean paling njero): Printing, nglereni jamur, ngecor, nanging mung njupuk loro olahan saka kothak kertas pangan: nglereni jamur, ngecor. P ...
    Waca liyane
  • Future lan Market nggae cangkir kertas (cacah kertas, buckets kertas, kontaner kertas nedha bengi) ...

    Market Foreground / Future and Market in making paper cups The most vatality green dishwares and kitchenwares in 21st Century are paper cups, paper bowls and paper snack boxes. Since the paper dishware came out, it has been used widely in developed countries and regions such as America, Europe, ...
    Waca liyane