Ласерско машини Машини од Скот + Sargeant

Ruian Град Luzhou Машини копродукции, Ltd   е еден од најголемите индустриски претпријатија во механичка во Жеџијанг покраината и е специјализирана за пакување машини како што се: хартија машина чаша, чаша хартија машина, хартија чаша над-слој машина, хартија плоча машина, хартија вечера кутија машина, хартија контејнер серија формирање машини и опрема и други машини за пакување.

Избрана категории

потребни Информации

  • ЈП обложена хартија добавувачи во Кина ....
  • Размена Калапи Методи
  • Главни делови и калапи во машини
  • На протокот на формирање хартиени чаши
  • Целата линија [процес од суровини и хартија за да заврши на хартија чаши]