Cina LBZ-lt otomatis Paper És tube ngabentuk pabrik mesin sarta produsén | Luzhou

És tube LBZ-lt otomatis Paper ngabentuk mesin

Pondok Description:

Ringkes ngenalkeun: LBZ-lt otomatis Paper És tube ngabentuk mesin ieu dimekarkeun dina dasar téknologi diimpor sarta gabungan canggih technologies.It domestik jeung luar nagri Éta kreasi munggaran di home.It tiasa kertas feed otomatis, weld ngaliwatan gelombang ultrasonic (mengikat cup témbok), minyak, panas, knurl, pencét handap ngaliwatan cangkir ultrasonic, ngurangan, terus prosés, test liwat sél photoelectric, alarem kana encountering troubles na count.It mangrupakeun parabot alus pikeun ngahasilkeun és crea ...


jéntré produk

Tags produk

Mesin LBZ-sedengkeun Piala Paper

Ringkes ngenalkeun:

LBZ-lt otomatis Paper És tube ngabentuk mesin ieu dimekarkeun dina dasar téknologi diimpor sarta gabungan canggih technologies.It domestik jeung luar nagri Éta kreasi munggaran di home.It tiasa kertas feed otomatis, weld ngaliwatan gelombang ultrasonic (mengikat tembok cangkir), minyak, panas, knurl, mencet handap ngaliwatan ultrasonic, ngurangan gelas, terus prosés, test liwat sél photoelectric, alarem kana encountering troubles na count.It mangrupakeun parabot alus pikeun ngahasilkeun gelas és krim (tube)

Main Data Téknis:

Paper Piala ukuran: Dupi ngalakukeun rupa-rupa ukuranana.
Bahan Baris: sisi Tunggal tur sisi ganda pe (poliétilén) pilem coated kertas
beurat kertas Cocog: 170-300 GSM
Speed nyieun gelas kertas: 40 PCS per menit
Jumlah kakuatan: 5 KW
sumber daya: 220V 50 Hz
sakabeh beurat mesin: 1000 kg
ukuran penampilan (L x W x H): 2500 x 1400 x 1500 mm

spésifikasi:

  1. kontrol otomatis adopts optik dikawasa switch non-kontak,
    Micro-dikawasa transduser,
    Lengkah-kirang adjustment speed,
    awakna Paper Piala-kipas-témbok disegel ku manaskeun,
    Full otomatis,
    Mudah ngarobah molds ngahasilkeun béda cangkir ukuran kertas,
    Mudah operasi ku operator (salah operator téh cukup),
    pangropéa Mudah kalawan biaya minimum,
    ongkos operasi Murah tur investasi low,


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami