Cina LBZ-LW High Speed ​​Paper Lempeng Ngabentuk pabrik Mesin sarta pabrik | Luzhou

LBZ-LW High Speed ​​Paper Lempeng Ngabentuk Mesin

Pondok Description:

Ringkes ngenalkeun: LBZ-LW High Speed ​​Paper Lempeng Ngabentuk Mesin geus dimekarkeun sarta dirancang salaku sarat tina pasar. Ieu tipe pneumatic otomatis kertas piring mesin ngabentuk jeung dipiboga unik katuhu sipat illtellectual, anu boga fungsi salaku dahar kertas otomatis, ngabentuk, piring ejecting, hawa ngadalikeun tetep, cacah otomatis, speed kerja gancang, operasi aman tur pamaliharaan gampang, jsb mesin Ieu gaduh dua stasiun gawe, dua molds dipasang dina mesin, Anjeun ...


jéntré produk

Tags produk

LBZ-LW Paper Lempeng Ngabentuk Mesin

Ringkes ngenalkeun:

LBZ-LW High Speed Paper Lempeng Ngabentuk Mesin geus dimekarkeun sarta dirancang salaku sarat tina pasar. Ieu tipe pneumatic otomatis kertas piring mesin ngabentuk jeung dipiboga unik katuhu sipat illtellectual, anu boga fungsi salaku dahar kertas otomatis, ngabentuk, piring ejecting, hawa ngadalikeun tetep, cacah otomatis, speed kerja gancang, operasi aman tur pamaliharaan gampang, jsb
mesin Ieu geus dua stasiun gawe, dua molds dipasang dina mesin, Anjeun bisa ngahasilkeun dua lempeng ukuran kertas dina waktos nu sami atanapi ngantep dua molds sami mun meunang speed ganda. Compressor hawa ieu demonded dina mesin ieu nawiskeun tekanan hawa.

Main Data Téknis:

  • adopts tekanan silinder efisien tinggi, The tekanan max anu nepi ka 5T. Dibandingkeun kalayan tekanan minyak, éta boga kaunggulan tina speed tinggi, panyalindungan lingkungan, jeung desain humanisme.
  • Lega dilarapkeun pikeun ngahasilkeun plat kertas atawa aluminium foil plat, buleud atanapi plat kuadrat nu mibanda spésifikasi béda jeung wangun.
  • Diaméter pelat kertas: 5-12 inci
  • bahan Baris: kertas atah, kardus atawa hideung-dewan kertas
  • Cocog beurat kertas: 150-800 GSM (nyarankeun 250-450 GSM)
  • Speed ​​nyieun pelat kertas: 65-80 PCS per menit (per stasiun gawe)
  • Total kakuatan: 3 KW
  • sumber kakuatan: 220 V50 Hz, 60 Hz atanapi sejenna diperlukeun
  • Sakabeh beurat mesin: 500 kg
  • Ukuran penampilan (L x W x H): 1450 x 1200 x 1900 mm

Silinder Data Téknis:

  • MPT-80-200-5T-15,
  • Aliran hawa vlume: 0.3m 3/ mnt,
  • tekanan hawa: 0.55-0.5Mpa,
  • silinder stroke hawa: 200mm,

Pelat kertas Sampel Témbongkeun:

  • pelat kertas, trays kertas

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami