wartos

  • Pe coated suppliers Paper Dina Cina ....

    Pe coated suppliers Paper Dina Cina ....

    Offering Single PE and Double PE coated Paper:The Paper used for making paper cups(bowls,bucket) are PE Film Coated Paper.. Ningbo Haishu Maijili Paper Industry Trade Co., Ltd : supply single PE coated paper and double PE coated paper , and also offer the service of pre...
    Maca deui
  • Métode molds Exchange

    Métode molds Exchange

    Exchanging molds: Gampang exchanging molds ngahasilkeun ukuran béda cangkir kertas. Dina unggal mesin, urang bakal install salah ukuran kapang pikeun nasabah diperlukeun, upami hoyong ngahasilkeun leuwih ukuran dina hiji mesin, Anjeun kudu ngarobah éta molds: A. exchanging sadaya bagian nu molds ':? Lamun nu cangkir exchanging ...
    Maca deui
  • Main Bagian na molds dina mesin

    Main Bagian na molds dina mesin

    Description : The following are the descriptions about the above image : "01" : the cup-fan-wall sheets input place , The Printed side under , "02" : the cup-side sealing head ( there are heater "02-2" and ultrasonic header "02-1") , ...
    Maca deui
  • Aliran Ngabentuk Paper Cups

    Aliran Ngabentuk Paper Cups

    The Flow in Paper Cup/Bowl/Bucket Forming/Shaping Machines: Explain: From the above picture,you can learn that the flow of making paper cup/bowl/bucket are : Feed the pre-printed and pre-cutted cup-fan-wall sheet papet to the entrance ; The same time feed the rolling cup-bottom paper The cup-...
    Maca deui
  • Sakabeh Line [prosés tina kertas baku pikeun réngsé cangkir kertas]

    Sakabeh Line [prosés tina kertas baku pikeun réngsé cangkir kertas]

    Whole Line/process from raw paper to finished paper Cups|Bowls|Buckets: Explain: From the above image,you can know that the whole line include the following process: 1.PE Coating : Use PE-Coating Machine Coating PE film on raw white paper; Coatin...
    Maca deui
  • Terminologi Ngaran Terangkeun

    Terminologi Ngaran Terangkeun

    General Name: PE : Polyethylene , PE Coating Weight: 1square meter coated PE film weight, 12—20 gsm, PE Coated Paper Weight: 1square meter paper weight + PE Coating Weight , 150 gsm —-600gsm. Paper Cup Sizes: We call 9oz cups, 12oz cups, 16oz cups, 20oz cup(bowls),So the cup’s...
    Maca deui
  • Mimitina Time didatangan Pitulung

    Mimitina Time didatangan Pitulung

    Informations about paper cup business invest : Are you NEW in paper cup business ? Please take your time to read the following informations : Before Paper Cup Business . You should Learn : ...
    Maca deui
  • Paper Cups Lids (Cover) suppliers Dina Cina

    Paper Cups Lids Supplier In China Offering Paper Cups Lids For Hot or Cold Drinks, Weini Enterprise is consist of Taizhou Weini Plastic & Mould Co., Ltd. and Shanghai Weini Industrial Co., Ltd., : offering paper cup cover, paper cups lids,Plastic Cups Lids ZIBO BAFANGYUANPACKAGING CO; LTD :...
    Maca deui
  • Percetakan Mesin suppliers Dina Cina

    Printing Machines / Offset printer, Flexo printer Printing Machinery Suppliers in China: Weifang Donghang Precision Machine Co., Ltd : offering many types offset printer and flexo printers, Fax: 86-536-8898707 Tel: 86-536-8898701,8898702,8898703,8898705,8898710 E-Mail: donghang@donghang.cn Bei...
    Maca deui
  • Atah Info Bahan Paper ....

    Bahan baku (pe coated informations Paper) kertas pilem disaring ieu dipaké pikeun nyieun dishwares: eta Ieu ngandung harti yén kertas PVC unpoisonous ieu drenched dina beungeut hiji sisi kertas urang atawa dua, anu beurat kertas pilem disaring ieu reckoned nurutkeun kana timbangan di salah sahiji palapis PVC ditambahkeun 18 GSM pa ...
    Maca deui
  • Corollary Equipment ...

    alat-alat Corollary sarta nyadiakeun Ieu tilu prosedur gawé anu kertas cup, kertas bowel ieu dijieun tina bahan baku jeung diolah (paper) kana dagangan (shaping cup keretas, keretas bowel): percetakan, motong kapang, molding tapi ukur nyokot dua olahan tina kotak keretas dahareun: motong kapang, molding. P ...
    Maca deui
  • Future na Pasar dina nyieun gelas kertas (cacah kertas, ember kertas, peti kertas dinner) ...

    Market Foreground / Future and Market in making paper cups The most vatality green dishwares and kitchenwares in 21st Century are paper cups, paper bowls and paper snack boxes. Since the paper dishware came out, it has been used widely in developed countries and regions such as America, Europe, ...
    Maca deui
12Next> >> Page 1/2