Used Mining Machinery saka Scott + Sargeant

Ruian City Luzhou Machinery Co., Ltd.   iku salah siji saka Enterprises industri paling gedhe ing mechanical ing wilayah Provinsi Zhejiang lan duwé spesialisasi ing mesin packaging kayata: kertas mesin cup, mesin kertas Bowl, kertas Bowl liwat-nutupi machine, mesin piring kertas, kertas nedha bengi mesin kothak, kertas sing seri mbentuk peralatan mesin lan mesin packaging.

kategori Bintang

Informations perlu

  • PE ditutupi Suppliers Paper In China ....
  • Metode Molds Exchange
  • Main Parts lan Molds ing mesin
  • The mili Of mbentuk Paper Cups
  • Kabèh Line [proses saka kertas mentahan kanggo rampung cangkir kertas]