Njoftime Makineri nga Scott + Sargeant

Ruian City Luzhou Machinery Co, Ltd,   është një nga ndërmarrjet më të mëdha industriale në mekanik në Provinca Zhejiang dhe e specializuar në makineri paketimit të tilla si: letër filxhan makine, makine tas letër, enë letër mbi-shtresë makine, makine pjatë letër, darkë letër kuti makine, enë letër seri formimin makineri pajisje dhe makina të tjera të paketimit.

kategoritë Me tipare

Informacione të nevojshme

  • PE veshura Furnizuesit letrës në Kinë ....
  • Shkëmbimin Moulds Metodat
  • Pjesë kryesore dhe Moulds në makinat
  • Fluksi i formimit gota letre
  • Whole Line [Procesi nga letra e parë për të përfunduar gota letre]