Woodworking mesin ti témbal + Sargeant

Ruian Kota Luzhou mesin Co., Ltd.   mangrupakeun salah sahiji usaha industri pangbadagna di mékanis dina Province Zhejiang na specializes di mesin bungkusan kayaning: skripsi mesin cup, mesin kertas mangkok, kertas mangkuk leuwih-palapis mesin, mesin plat keretas, keretas dinner mesin kotak, kertas wadahna runtuyan ngabentuk alat mesin na mesin bungkusan lianna.

kategori Artikel

Informations perlu

  • Pe coated suppliers Paper Dina Cina ....
  • Métode molds Exchange
  • Main Bagian na molds dina mesin
  • Aliran Ngabentuk Paper Cups
  • Sakabeh Line [prosés tina kertas baku pikeun réngsé cangkir kertas]