Cina LBZ-LH otomatis langsung Paper leungeun baju Ngabentuk & wrapping Mesin pabrik jeung pabrik | Luzhou

LBZ-LH otomatis langsung Paper leungeun baju Ngabentuk & wrapping Mesin

Pondok Description:

Ringkes ngenalkeun: Pikeun sarat konsumén, nalika inuman panas cai, kopi, jeung mie panas ,,,, ngan hiji témbok cangkir kertas / cacah jadi panas pisan, inorder pikeun nyegah leungeun tina hurting ku inuman panas, urang nyieun leungeun baju a (kaluar jaket / jaket) leuwih batin cangkir / mangkok. Éta hartina dua tembok (lapisan) cangkir / mangkok. Model LBZ-LH otomatis langsung Paper leungeun baju Ngabentuk & wrapping Mesin mangrupa aksésori kana mesin kertas cangkir / mangkok. Ieu enjoys téhnologi canggih jeung desain lumrah, tur boga fungsi autom ...


jéntré produk

Tags produk

LBZ-LH otomatis langsung Paper leungeun baju Ngabentuk & wrapping Mesin

Ringkes ngenalkeun:

Pikeun sarat konsumén, nalika inuman panas cai, kopi, jeung mie panas ,,,, ngan hiji témbok cangkir kertas / cacah jadi panas pisan, inorder pikeun nyegah leungeun tina hurting ku inuman panas, urang nyieun leungeun baju a (kaluar jaket / jaket) leuwih batin cangkir / mangkok. Éta hartina dua tembok (lapisan) cangkir / mangkok.

Model LBZ-LH otomatis langsung Paper leungeun baju Ngabentuk & wrapping Mesin mangrupa aksésori kana mesin kertas cangkir / mangkok. Ieu enjoys téhnologi canggih jeung desain lumrah, tur boga fungsi kertas-dahar otomatis, sealing, gangguan alarming jeung cacah.
Ganda témbok cangkir kertas gaduh dua lapisan (dinding), batin teh cup bodas (mangkok), nu kaluar lapisan teh jaket jeung printing.So nyieun témbok ganda cangkir kertas kudu dua jenis mesin,
1.to sangkan cup batin, make LBZ-LA atanapi LBZ-sedengkeun kertas cup mesin ngabentuk,
2.to sangkan kaluar jaket, nganggo LBZ-LH otomatis langsung paper leungeun baju ngabentuk & wrapping mesin,
The kaluar leungeun baju, gaduh dua gaya,
A . Direct style : the out sleeve just direct agglutinating over the inner cup by mucilage(gluewater)……the samples show
B . Hollow style : the bottom of the sleeve layer folded, between the out jacket and the inner cup, there are space,that mean it is hollow……the samples show
To make the direct or hollow sleeve in the LBZ-LH Automatic Direct Paper Sleeve Forming & Wrapping Machine, there is a little different on the sleeve-bottom forming. To make the hollow style, the bottom of the out sleeve is folding/curling like the inner white-cup’s bottom.

Main Data Téknis:

  • Cocog Paper ukuran Piala: Ti 6oz-20oz atanapi 20oz-60oz
  • bahan sakaligus ti luar packing: kertas plank Wite of handap lebu (kalawan percetakan lemes jeung caang)
  • produktivitas jatah: 40-50 PCS per menit
  • Total kakuatan: 4 KW
  • sumber kakuatan: 380 V, 220 V50 Hz, 60 Hz atanapi sejenna diperlukeun
  • Sakabeh beurat mesin: 850 kg
  • Ukuran penampilan (L x W x H): 2450 x 1260 x 2000 mm

Specifiction:

  • kontrol otomatis adopts optik dikawasa switch non-kontak, transduser Micro-dikawasa, Lengkah-kirang adjustment speed,
  • The kaluar-sisi Jaket (jaket) sealing ku sistem ultrasonic
  • Eupan cangkir jero (rengse) mun input, otomatis nyerep cup jero ka kaluar leungeun baju,
  • Otomatis ngalebetkeun leungeun baju ka cangkir jero
  • Otomatis Agglutinate nu kaluar lapisan dina cangkir kertas kalawan mucilage,
  • Gampang ngarobah molds ngahasilkeun ukuran béda kertas cangkir jaket,
  • Gampang operasi ku operator (salah operator téh cukup),
  • pangropéa gampang jeung ongkos minimum,
  • Biaya operasi mirah jeung investasi low,
  • compressor hawa anu diperlukeun pikeun mesin tipe ieu.

Ganda tembok Paper Cups Sampel Témbongkeun: cangkir Paper kalawan leungeun baju dibungkus

  • tembok ganda cangkir kertas, Paper cangkir kalayan leungeun baju
  • tembok ganda cangkir kertas, leungeun baju dibungkus dina cangkir kertas.
  • tipe Dirrect cangkir tembok ganda kertas
  • Gambar di luhur acara Dirrect leungeun baju cangkir dibungkus
  • tipe kerung cangkir tembok ganda kertas
  • Gambar di luhur acara usik leungeun baju cangkir dibungkus
  • Corrugated_Paper_Cups
  • Corrugated_Paper_Cups1
  • Corrugated_Paper_Cups2
  • Corrugated_Paper_Cups3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami